Ervaringen

Hieronder delen enkele deelnemers/ouders/verzorgers van het programma van Brainbuddies hun ervaringen. 

Hilde (moeder Jasmin - deelnemer Brainbuddies)

Gevolgd: optie 2 - vier gesprekken incl. werkboek 

"Dank je wel Nienke, voor je begeleiding van de studiekeuze van onze dochter. Voordat ze bij jou kwam had ze nog niet eens een idee welke richting studie het moest gaan worden. Er is zó veel! Dat gaf ook best stress, omdat ze al examen gaat doen dit schooljaar. Met hulp van jou kwam er inzicht en wegwijs in de mogelijkheden en studies die er zijn en die bij haar passen. Dit gaf zeker ook rust. Ze kwam sowieso elke week enthousiast en opgewekt thuis, omdat het ook gewoon echt leuk was om dit samen met jou te doen. Ze kreeg op papier de uitkomsten mee, zodat we het er nu ook samen met haar over kunnen hebben. We zijn blij met je professionele hulp Nienke, nogmaals bedankt". 

 

Jasmin (deelnemer Brainbuddies)

Gevolgd: optie 2 - vier gesprekken incl. werkboek

"Ik vond het heel erg fijn om naar Brainbuddies te gaan. De lessen waren heel erg leerzaam en hebben mij heel erg geholpen om een goede studiekeuze te maken. De aantal lessen vond ik ook precies goed, want na de vierde les was alles helemaal afgerond en wist ik precies wat ik leuk vind om te doen en wat het beste bij mij past".

 

Miranda (moeder Nienke - deelnemer Brainbuddies)

Gevolgd: optie 1 - één gesprek incl. werkboek. 

"Mijn dochter heeft de keuze gemaakt en zich ingeschreven. De begeleiding en het werkboekje hebben zeker geholpen. Ze heeft meer inzicht gekregen in haarzelf en daardoor kon ze steeds meer opleidingen uitsluiten. Ze heeft nog getwijfeld tussen twee opleidingen, maar bij de ene opleiding moet ze meer uit haar comfortzone. Ook over de keuze van de school heeft ze goed nagedacht. Nogmaals bedankt!". 

 

Anna (deelnemer Brainbuddies) 

Gevolgd: optie 2 - vier gesprekken incl. werkboek

"Toen ik begon bij Nienke wist ik nog niet zeker wat voor opleiding ik wou gaan doen. Na vier lessen weet ik bijna zeker welke opleiding ik wil gaan doen. Ik vond de lessen en opdrachten die we deden erg leuk en ook erg leerzaam. En ik ben blij dat ik dit bij Nienke heb kunnen doen". 

 

 Pauline (moeder Anna - deelnemer Brainbuddies)

Gevolgd: optie 2 - vier gesprekken incl. werkboek 

"Omdat mijn dochter twijfelde over de studiekeuze is ze in gesprek gegaan met Nienke. Na een paar gesprekken weet ze nu ongeveer welke opleiding ze wil doen. Nu nog wat verder verdiepen in 2 opleidingen met behulp van de tips van Nienke!". 

 

Koen (deelnemer Brainbuddies) 

Gevolgd: optie 2 - vier gesprekken incl. werkboek

"De lessen heb ik als leuk en leerzaam ervaren! Na een intakegesprek en 4 andere bijeenkomsten ben ik met behulp van Nienke en mijn gekregen werkboek achter mijn nieuwe studie gekomen. Nienke bedankt voor je tijd en voor het goed verzorgde natraject!".

 

Feedback 2

 

Brainbuddies


E-mail: info@brainbuddies-skb.nl
WhatsApp: 06 13 67 31 41

KvK nr: 80454607